ParkCity Live strikt Afrojack, Within Temptation, De Dijk en meer!

Geschreven door op 17 januari 2019 om 12:34
ParkCity Live, Afrojack - Fotocredits: Josefelig (Wikimedia Commons)

In de derde week van januari 2019 onthult de organisatie van ParkCity Live elke dag twee namen. Inmiddels zijn onder meer Afrojack, Ilse De Lange en Within Temptation al aangekondigd.

Afrojack sluit ParkCity Live af

In 2018 strikte ParkCity Live onder andere Guus Meeuwis, Nena, Anouk en Waylon. Ook in 2019 pakt het festival groots uit. Niemand minder dan Afrojack zal de mainstage afsluiten op zondag 30 juni. De organisatie boekt hiermee een van de beste dj’s ter wereld! De dj is onder andere bekend van de hits ‘Ten Feet Tall’ en ‘Hey’.

Within Temptation,Ilse DeLange, De Jeugd van Tegenwoordig en meer!

Ook betreedt metalband Within Temptation het podium. De band met frontvrouw Sharon den Adel is onder meer bekend van de nummers ‘Faster’, ‘The Reckoning’ en ‘Angels’. Op vrijdag 1 februari 2019 brengt de band zijn zevende albumResist uit.

Verder strikt het festival de Duitse feestband Querbeat en classic act Fischer- Z. Ook Ilse DeLangeDe Dijk en De Jeugd van Tegenwoordig staan op de affiche. Meer namen worden binnenkort toegevoegd aan de line-up.

Kaartverkoop

De kaartverkoop gaat op zaterdag 19 januari 2019 om 10:00 uur van start. Tickets zijn verkrijgbaar via de website van het evenement. In 2018 waren binnen veertig minuten alle kaarten uitverkocht.

ParkCity Live 2019

Traditiegetrouw wordt ParkCity gehouden op Park Bekkerveld in het Zuid-Limburgse Heerlen. Het festival vindt plaats in het weekend van zaterdag 29 en zondag 30 juni 2019. Dit is zoals gewoonlijk het laatste weekend voor de zomervakantie van het basis- en middelbaar onderwijs in het zuiden.

 

Bron: Parkcity

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.

Sam Reneerkens

Sam Reneerkens, Blogger bij ArtiestenNieuws
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.