Royal Park Live 2019 maakt komst Guus Meeuwis en Live bekend

Geschreven door op 17 januari 2019 om 9:24
Guus Meeuwis, Gelderpop - Foto: Oscar Anjewierden - Flickr (CC BY-ND 2.0)

Royal Park Live 2019 heeft nieuwe namen aangekondigd! Ook Guus Meeuwis en Live staan aankomende zomer in de tuin van Paleis Soestdijk.

Guus Meeuwis en Live naar Royal Park Live

De line-up van Royal Park Live heeft meer vorm gekregen! De concertreeks heeft twee nieuwe acts aangekondigd die in juli in de tuin van Paleis Soestdijk zullen optreden. Niemand minder dan Guus Meeuwis betreedt het Baarnse podium op vrijdag 5 juli. De support bij deze show wordt verzorgd door Rob Dekay en Diggy Dex. Op zondag 7 juli mag de Amerikaanse band Live de paleistuin onveilig maken.

Kaartverkoop

Tickets voor de shows gaan op maandag 21 januari in de verkoop via de website van het evenement. Zijn de kaarten uitverkocht? Probeer het dan eens hier.

Royal Park Live 2019

Royal Park Live maakte eerder al de komst van jazzzanger Gregory Porter wereldkundig. De show van de Amerikaanse zanger, die op zaterdag 6 juli in de tuin van het paleis staat, is inmiddels volledig uitverkocht.

 

Bron: Royal Park Live

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.

Laatste berichten van Artiesten Nieuws (toon alles)

Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.