Royal Park Live kondigt komst Ludovico Einaudi en DI-RECT aan

Geschreven door op 13 februari 2023 om 11:25
Ludovico Einaudi - Foto: Tasnim News Agency (Wikimedia Commons, CC BY 4.0)

Royal Park Live heeft twee nieuwe acts aangekondigd! Niemand minder dan Ludovico Einaudi en DI-RECT geven aankomende zomer een concert in de tuin van Paleis Soestdijk.

Ludovico Einaudi en DI-RECT naar Royal Park Live

Tijdens Royal Park Live geven verschillende artiesten en bands een bijzonder zomeravondconcert in de koninklijke tuin van Paleis Soestdijk in Baarn. De concertreeks kondigde onlangs al de komst van Floor Jansen en Beth Hart aan en heeft hier nu twee nieuwe acts aan toegevoegd!

Op vrijdag 7 juli staat de Italiaanse componist Ludovico Einaudi op het podium in de Paleistuin. Op zaterdag 8 juli komt DI-RECT naar de Baarnse locatie, samen met het Residentie Orkest.

Concertkaarten

Tickets voor beide shows gaan op donderdag 16 februari 2023 om 10:00 uur in de verkoop via de website van Royal Park Live. Zijn de tickets niet meer beschikbaar? Probeer het dan eens bij een secundair ticketbureau als TopTicketshop. Let op: Tickets zijn hier vaak duurder dan bij het originele verkooppunt, maar je bent in ieder geval verzekerd van een plek bij de show!

 

Bron: Twitter

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.