Henry Rollins komt met spoken word voorstelling naar Nederland

Geschreven door op 31 maart 2016 om 9:32

Henry Rollins komt naar Nederland. De Amerikaanse Rollins is begin augustus te zien in De Oosterpoort en het Paard van Troje.

Henry Rollins Nederland

Henry ‘motormouth’ Rollins komt naar Nederland! De Amerikaan komt in het kader van zijn Charmingly Obstinate Tour voor twee shows naar ons kikkerlandje. Rollins heeft het afgelopen jaar twee boeken geschreven en daar komt hij graag wat over vertellen: “I’m not a funny guy, I just tell stories about funny things that happened to me.”

Op dinsdag 9 augustus staat hij in het Zuiderparktheater in Den Haag en woensdag 10 augustus is hij te zien in De Oosterpoort in Groningen. Eerder werd al aangekondigd dat Rollins ook naar de Effenaar in Eindhoven komt. Hier staat hij op 11 augustus.

Kaarten

Tickets gaan 1 april in de verkoop. Kaarten zijn verkrijgbaar via de sites van de betreffende zalen.

Manusje-van-alles

Henry Lawrence Garfield, beter bekend als Henry Rollins, is een zanger, acteur, dichter, spoken word artist, komiek en schrijver. In 1987 richtte hij de Rollins Band op en brak met de single Liar door bij het grote publiek. Hij speelde in meerdere films en was te zien in een aantal documentaires. Rollins schreef meerdere boeken en sprak ook de audioversies in van verscheidene boeken. Voor het audioboek van zijn autobiografische boek Get In The Van ontving Rollins een Grammy. Tijdens zijn spoken word shows vertelt hij over zijn ervaringen die hij had in de muziekwereld, tijdens het reizen of andere grappige dingen die in zijn leven gebeuren.

 

Bron: De Oosterpoort

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Als ik niet lig te slapen, luister ik naar muziek.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Artikel Categorieën:
Cabaret en Comedy · Henry Rollins Nieuws