Vader Lindsay Lohan schakelt politie in

Geschreven door op 22 april 2010 om 22:54
Lindsay Lohan - Foto: Rafael Amado Deras - Wikimedia Commons (CC BY 2.0)

De vader van Lindsay Lohan heeft donderdagavond de politie op zijn dochter afgestuurd. Volgens Michael is diens jongere dochter Ali in gevaar bij haar grote zus. Het hele voorval schoot bij Lindsay in het verkeerde keelgat, zo liet zij op Twitter weten.

De zestienjarige Ali Lohan verblijft momenteel bij Lindsay. Vader Michael is niet al te blij met deze ontwikkeling en probeert er alles aan te doen om zijn jongste dochter uit haar buurt te houden. Donderdag schakelde hij zelfs de politie in. Na een kort gesprek mocht Ali toch bij Lindsay blijven en moest Michael met zijn politieaanhang weer huiswaarts.

Lindsay Lohan deed direct na het voorval opmerkelijke uitspraken over haar vader op haar Twitter-website. Het 23-jarige feestbeest schreef dat ze niets anders kan dan dit openbaar te maken, voor de veiligheid van haar zusje en die van haarzelf.

“Mijn ‘ex-vader’ wandelde net mijn appartement binnen als de advocaat van de duivel met politieagenten. De man die mij uit een rechtszaal ontvoerde toen ik vier was en die bovendien knettergek is. Hij heeft nooit kinderbijslag betaald, is getrouwd met een roddeljournaliste en kan vanwege zijn drugsgebruik zijn eigen naam nauwelijks schrijven. Wanneer zal dit stoppen. Heeft hij niet genoeg pijn veroorzaakt?”

Lindsay gaat in ieder geval onverminderd door met feesten tot ze er bij neervalt. Familie en vrienden maken zich al maanden grote zorgen om haar gezondheid.

ArtiestenNieuws.nl

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Artikel Categorieën:
Lindsay Lohan Nieuws · Nieuws