Aerosmith komt met nieuw album en tour in 2012

Geschreven door op 2 april 2012 om 10:28
Aerosmith - Foto: Mick Man34 - Bron: Wikimedia Commons - (CC BY-SA 3.0)

Rockband Aerosmith komt voor het eerst in 8 jaar weer met een nieuw album!Dat maakte de organisatie rondom de Amerikaanse rockers afgelopen week bekend.

Op de website en eerder al op de site van de Huffington Post werd dit heugelijke nieuwtje bekend gemaakt.

Volgens Steven Tyler is het 15e album al in een verre staat van afronding, er schijnt namelijk nog maar aan twee nummers gewerkt te worden aangezien de rest al af zou zijn. Vandaar dat ook al bekend is egmaakt dat de plaat binnen enkele maanden zou moeten verschijnen verschijnen.

Naast nieuwe liedjes zou de nieuwe cd zullen ook oudere songs hebbben. Zo schijnt de band elementen van anderen liedjes gebruikt te hebben op het nieuwe album, het zal hierbij gaan om nummers die de vorige platen net niet gehaald hebben. Enkele eerste songtitels luiden: ‘Legendary Child’, ‘Beautiful’ en ‘Out Go The Lights’.

De band uit Boston komt naast het nieuw werk ook met een nieuwe tournee. Momenteel zijn hiervoor nog alleen maar Amerikaanse data van bekend gemaakt (zie website)

Het nog titelloze album van Aerosmith verschijnt dus binnen enkele maanden. Of er ook nog Europese tourplannen zijn ter promotie van dit album, is nog onduidelijk. Wij houden jullie hiervan op de hoogte!

Aerosmith – I Don’t Wanna Miss A Thing (Live):

http://www.aerosmith.com/
Aerosmith Wikipedia
Overzicht van Aerosmith nieuws

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Artikel Tags:
Artikel Categorieën:
Aerosmith Nieuws · Artiesten · Nieuws