Glen Hansard geeft concert in TivoliVredenburg

Geschreven door op 24 november 2015 om 14:35

Glen Hansard komt naar Nederland! De Ierse singer-songwriter staat op maandag 14 maart in de Ronda van TivoliVredenburg te Utrecht.

Glen Hansard concert TivoliVredenburg

Het concert vindt op maandag 14 maart om 20:15 uur plaats in de Rondazaal van TivoliVredenburg in Utrecht. Het is niet voor het eerst dat Hansard in Nederland is: op 20 oktober stond hij ook al in een uitverkochte Melkweg in Amsterdam.

Tickets

Kaartjes voor Glen Hansard gaan vrijdag 27 november om 12:00 uur in de verkoop via Ticketmaster. Wees er snel bij, want het concert is zo uitverkocht!

Glen Hansard

Glen Hansard begon zijn muzikale carrière in de folkrockband The Frames. In 2007 brak hij definitief door dankzij de film Once, waarin hij een straatmuzikant speelt. Voor die film won hij een Oscar voor het nummer Falling Slowly. In 2011 besloot hij solo te gaan. Zijn muzikale invloeden waren Van Morrison, Leonard Cohen en Bob Dylan. Die invloeden komen ook duidelijk terug in zijn muziek.

Hansard bracht in zijn 2012 zijn eerste soloalbum uit (Rhythm and Repose) en in september van dit jaar zijn tweede, met de titel Didn’t He Ramble. Dat laatste album is veel rustiger en gevoeliger dan zijn voorganger.

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.

Oscar van Oorschot

Altijd op de hoogte van de grootste hits van dit moment.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.