Nicky Minaj’s Anaconda voorgedragen als dramatisch gedicht

Geschreven door op 17 oktober 2014 om 10:21

Ooit afgevraagd hoe Nicky Minaj haar Anaconda zou klinken als het zou worden voorgedragen als een dramatisch gedicht? Vast niet, maar dat maakt het er niet minder speciaal op.

Nicky Minaj muziekvideo

Nicky’s  lied, dat misschien wel omschreven kan worden als het meest inspiratieloze nummer op tekstueel gebied, is vertolkt door komiek Ian Martin, die de tekst onder handen neemt in zijn beste ‘radiostem’.

Alle billen en twerk-moves zijn uit de video weggehaald en vervangen door beelden van golven en zonsondergangen. Tevens klinkt er een klein stukje piano voor het dramatisch effect.

Eerdere versie van Anaconda

Eerder werd er nog een Fart-mix gemaakt van de hit van Minaj, die de tweede plek behaalde in de Billboard top 100. Die video werd door miljoen kijkers gezien, voordat de clip door Youtube werd verwijderd.

Bekijk/beluister hieronder de desbetreffende video van de poetische vertolking van Minaj’s Anaconda. De clip is op het moment van schrijven een miljoen keer bekeken. Toegegeven, het klinkt nauwelijks beter dan het origineel. Maar misschien was dat ook juist wel de bedoeling.

YouTube player

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.

Ruben Meijer

Ruben Meijer, Webredacteur bij www.artiestennieuws.nl
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Artikel Categorieën:
Nicki Minaj Nieuws · Nieuws · Videos