Katy Perry streamt zichzelf 96 uur lang ter promotie van nieuw album

Geschreven door op 14 juni 2017 om 14:39
Katy Perry - foto: Eva Rinaldi - bron: Wikimedia

Katy Perry heeft haar vijfde album ‘Witness’ uitgebracht! Om dat te vieren hing ze 41 camera’s op in haar appartement en zond ze haar leven 96 uur lang live uit.

96-uur durende livestream voor Katy Perry

Katy Perry hing 41 camera’s op in het appartement in Los Angeles waar zij verbleef. Deze bleven daar 96-uur hangen zodat de kijker, heel toepasselijk, een ‘witness’ kon zijn van Katy’s leven. Dit deed de zangeres natuurlijk ter promotie van haar album Witness dat ze op 9 juni uitbracht.

De stream leidde tot hilarische momenten. Zo daagde tv-host James Corden haar uit tot een potje ‘Spill Your Guts or Fill Your Guts’. Bij dit spel kun je óf een gênante vraag beantwoorden, óf een ranzig hapje eten. Corden zorgde voor delicatessen als koeien tong, vogel speeksel, een duizend jaar oud ei en varkens poten.

Niet gek dus dat Katy er vaak voor koos om een gênante vraag te beantwoorden, zoals welke ex haar favoriete bedpartner was. Hierop antwoordde ze John Mayer, met wie zij tot begin 2016 een relatie had.

Therapie sessie

Nog een opmerkelijk moment uit de 96-uur durende livestream is een therapie sessie met Dr. Siri Singh. Deze duurde ongeveer een uur lang en bevatte veel emotionele momenten voor de popster.

Tijdens het gesprek veranderde de ster van Katy Perry naar Katheryn Hudson, zoals zij werkelijk heet. Katheryn beschrijft haar opvoeding in een streng christelijk gezin en wat dit met haar heeft gedaan. Ze beschrijft twee verschillende persona’s: Katy, die extravagant is en alle aandacht krijgt, en Katheryn die ietwat verlegen is en nooit de kans heeft gekregen om op te groeien.

De sessie geeft een goed kijkje in Katy’s leven als megaster en hoe eenzaam dit vaak is. Zo bekent ze ook wel eens suïcidale gedachten gehad te hebben, waar ze zich overigens enorm voor schaamde.

Katy en Taylor Swift ruzie

In de stream besloot Katy het nog een keer over de ruzie met Taylor Swift te hebben. Deze duurt nu al jaren en werd recent opgewakkerd door Katy’s nummer ‘Swish Swish’, wat een antwoord lijkt te zijn op Taylor’s track ‘Bad Blood’. Katy heeft de ruzie nu meerdere malen publiekelijk besproken en gaf toe maar al te graag de strijdbijl te willen begraven. Toch lijkt het er nog niet van te komen.

Taylor zette namelijk op dezelfde dag als Katy’s albumrelease al haar muziek weer op online streamingsdiensten. Dit nadat ze in 2014 al haar muziek van het internet haalde, omdat ze hier niet genoeg voor betaald kreeg. Is dit Taylor’s manier van zeggen dat ze geen interesse heeft in een verzoening met de ‘Firework’-zangeres?

Bekijk de livestream

Benieuwd naar de livestream van de megaster? Check hier de playlist:

Bron: YouTube

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Artikel Categorieën:
Albumreleases · Artiesten · Fun Content · Katy Perry Nieuws · Nieuws · Roddels
Responsive Menu
Add more content here...