Selena Gomez’ vrienden hopen op definitieve breuk

Geschreven door op 13 november 2012 om 15:56
Selena Gomez - Credits Lunchbox LP - Wikimedia Commons (CC BY 2.0)

Vrienden van de ex van Justin Bieber hopen dat hun relatie nu voorgoed ten einde is. De 20-jarige Selena Gomez heeft al teveel gehuild om de Canadese superster.

Nadat afgelopen vrijdag bekend werd dat de relatie tussen de twee ten einde is verwachten vrienden van Selena dat Justin zal proberen haar hart terug te winnen. Ze hopen echter dat hem dat niet gaat lukken.

Gomez zou al teveel gehuild hebben om de 18-jarige Bieber. “Ze heeft al meermaals geprobeerd het uit te maken maar telkens zorgde Justin ervoor dat de twee het toch nog een keer probeerden”, aldus een vriend van de Disney superster.

Dierbaren van Selena hebben nu goede hoop dat het niet goedkomt zoals de vorige keren. “De breuk is nu openbaar en dat is een van de moeilijkste dingen.” Ze denken dat dit de twee zal pushen het niet opnieuw te proberen. Toch weten ze het niet zeker omdat Justin behoorlijk volhardend kan zijn. “We verwachten dat Justin haar weer wil veroveren, en hij krijgt meestal wat hij wil.”

Selena Gomez & The Scene – ‘Who Says’

YouTube player
Overzicht van Selena Gomez Nieuws

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Reacties

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Artikel Categorieën:
Nieuws · Selena Gomez Nieuws