OneRepublic concert 18 april Paradiso Amsterdam

Geschreven door op 13 november 2012 om 12:38

De Amerikaanse band OneRepublic komt naar Nederland! Donderdag 18 april komt de band naar Paradiso in Amsterdam ter promotie van hun nieuwe album ‘Native’. Lees snel verder voor alle info!

One Republic brak in 2007 door met het album ‘Dreaming Out Loud’. Daar stond onder meer het nummer ‘Apologize’ op. Samen met rapper en producer Timbaland scoorden ze destijds wereldwijd nummer 1 noteringen met de remix van die plaat, die als bonusnummer op het album stond. Ook in Nederland stonden ze 4 weken lang op de eerste plaats.

In 2009 bracht de band de opvolger van dat album uit, genaamd ‘Waking Up’. Van dat album werden onder meer de nummers ‘Secrets’ en ‘All the right moves’ veel gedraaid op de Nederlandse radio. In september maakte de band via Twitter bekend te werken aan een 3e album, dat ‘Native’ gaat heten. Dit album zou in januari 2013 moeten uitkomen.

De kaartverkoop voor het concert begint aanstaande zaterdag 17 november, aldus de site van Paradiso. Tickets voor het concert kosten €22 excl. lidmaatschap. Dit lidmaatschap kost €3,50. Verdere informatie over het concert is nog niet bekend, maar zodra er meer bekend wordt laten wij het weten. Houd ArtiestenNieuws dus goed in de gaten!

Timbaland – Apologize ft. OneRepublic

YouTube player

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Artikel Tags:
Artikel Categorieën:
Nieuws