Mark Owen: Robbie helpt mij afkicken

Geschreven door op 12 maart 2010 om 20:48
Robbie Williams - Fotocredits: Drew de F Fawkes (Flickr - CC BY 2.0)

Robbie Williams heeft zich opgeworpen als de reddende engel van voormalig Take That-maatje Mark Owen. ”Ik bleef tijdens mijn relatie met Emma maar drinken,.

‘Ik zag het probleem nooit. Ik bleef tijdens mijn relatie met Emma maar drinken. We zijn inmiddels tot een punt gekomen waar zij mij heeft gevraagd om te stoppen’, vertelde Owen aan The Sun. Owen vertelde donderdag aan de Britse krant The Sun dat hij al meer dan tien jaar kampt met een drankprobleem. Voormalig zuipschuit Robbie Williams heeft besloten om hem van zijn drankprobleem af te helpen.

De 38-jarige Owen gaat momenteel door de, volgens hem, ‘moeilijkste tijd van zijn leven’. Zo gaf hij woensdag toe dat hij een affaire had met zijn accountmanager Neva Hanley, waarna zijn vrouw Emma hem het huis uit schopte. Donderdag keerde hij weer terug naar huis en had hij een goed gesprek met Emma. Laatstgenoemde wil dat hij in therapie gaat en stopt met het drinken van alcohol.

Wordt vast vervolgd!

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Artikel Categorieën:
Nieuws · Robbie Williams Nieuws · Take That Nieuws