Kensington wint Platinum Award met single ‘Riddles’

Geschreven door op 22 september 2015 om 12:45
Kensington - Foto: Rahi Rezvani (Persfoto Friendly Fire)

Kensington heeft met hun single ‘Riddles’ een Platinum Award weten te winnen. Rapper Typhoon overhandigde de award maandagavond 21 september aan de band. Het is niet de eerste keer dat de band platina bereikt; eerder dit jaar kregen ze een Platinum Award voor hun album ‘Rivals’. 

“PLATINUM. RIDDLES. TYPHOON WE LOVE YOU.”, schrijft de band op hun Facebookpagina. In mei publiceerde Kensington de videoclip voor Riddles op NU.nl. Riddles, de vierde single van de plaat Rivals, is inmiddels meer dan dertigduizend keer verkocht. Eerdere singles die de band heeft uitgebracht zijn Streets, All For Nothing en War.

Kensington speelt in uitverkochte Ziggo Dome

De Utrechtse rockband speelt in 2015 twee keer in de Ziggo Dome. De shows op 25 en 26 november zijn allebei uitverkocht. Wil je Kensington dit jaar toch nog een keer zien? Dan zijn er nog tickets beschikbaar voor het Songbird Festival! De band speelt hier op zondag 29 november een speciale akoestische set. Tickets voor het festival kan je hier bestellen. Mocht ook dit festival uitverkopen, dan kan je nog tickets bemachtigen via TopTicketshop.

YouTube player

Bron: NU.nl

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Artikel Categorieën:
Artiesten · Kensington Nieuws · Nieuws