Rihanna krijgt forse boete in Arnhem

Geschreven door op 11 november 2011 om 12:59
Rihanna - Fotocredits: Jørund F Pedersen (Wikimedia Commons CC BY-SA 3.0)

Woensdag begon Rihanna in het Gelredome in Arnhem een uur te laat met spelen. En dat heeft consequenties, zelfs als je een superster bent. 

Rihanna boete

De show van RiRi zou om negen uur moeten beginnen maar dit liep uit tot tien uur. Hierdoor kan ze een rekening tegemoet zien vanuit Arnhem van enkele tienduizenden euro’s. Bezoekers die met het openbaar vervoer gekomen waar ( ongeveer 2.000 die het reisadvies opvolgde ) zouden hierdoor in de problemen zijn geraakt volgens persbureau Novum. Om dit allemaal in goede banen te kunnen leiden zijn er naar schatting 800 mensen bezig geweest. Zelfs de NS heeft de laatste treinen uit Arnhem nog extra een kwartier langer laten staan.

De popster was gister ook nog in Nederland en ze had duidelijk zin om te feesten. Ze werd gespot in de Amsterdamse club de Jimmy Woo. Als je zo bekend bent als Rihanna, helpt het niet als je een grote zonnebril opzet…

Rihanna California king bed Gelredome

YouTube player

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Artikel Tags:
·
Artikel Categorieën:
Artiesten · Fun Content · Nieuws · Rihanna Nieuws · Roddels