Maroon 5 ontvangt veel kritiek over optreden Super Bowl

Geschreven door op 4 februari 2019 om 16:18
Maroon 5, Adam Levine - Foto: Stephan Solo (Flickr: Focka, CC BY-ND 2.0)

De show van Maroon 5 tijdens de Super Bowl op zondag 3 februari 2019 heeft veel kritiek ontvangen. Amerikaanse media zijn niet te spreken over het optreden van de band. 

Maroon 5 Super Bowl

Maroon 5 was één van de acts die tijdens de Super Bowl op zondag 3 februari 2019 te bewonderen was. Veel lovende reacties kreeg de groep met frontman Adam Levine echter niet. Volgens de Amerikaanse website Deadline kwam het optreden maar niet van start. Verder grapte Esquire dat SpongeBob het concert van Maroon 5 overschaduwde: “Sandwiched between a (somewhat flat) performance from Maroon 5 and a brief interlude from Scott, SpongeBob Squarepants made his way to the Super Bowl stage, and we only have one critique: more SpongeBob.” Het figuur introduceerde het optreden van rapper Travis Scott.

Cardi B en Rihanna weigerden

Cardi B en Rihanna werden gevraagd om op te treden tijdens het evenement. De artiesten weigerden dit aanbod echter, uit loyaliteit naar Colin Kaepernick. In het seizoen van 2016/2017 weigerde de ex-football speler op te staan tijdens het volkslied. Dit deed hij uit protest tegen raciale ongelijkheid in Amerika. Na deze actie werd Kaepernick niet meer toegelaten tot andere clubs.

USA Today vermoedt dat de NFL, de footballcompetitie die de Super Bowl Organiseert, uit was op het ‘op safe gespeelde’ optreden. Bekijk de show van Adam Levine met zijn band hieronder:

YouTube player

 

Bronnen: NU.nl, Esquire, USA Today, Deadline, YouTube

Foutje gezien? Mail de redactie.​

Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.