Armin van Buuren gaat misschien acteren

Geschreven door op 10 november 2011 om 15:03
Armin van Buuren - Foto: Odi Jin | commons.wikiArmin van Buuren - Fotocredits: Odi Jin (Wikimedia Commons)

Armin van Buuren is op dit moment in gesprek voor een rol in de film Ibiza. Wordt dit dan de filmdebuut van de Nederlandse DJ?

Armin van Buuren film

Een filmrol voor Armin van Buuren zou zijn acteerdebuut worden. De Nederlandse DJ heeft gesprekken om te gaan acteren in de film Ibiza, onder regie van Johan Nijenhuis. Naast een rol in de film laten de producenten weten dat Armin ook de soundtrack gaat produceren en leveren. Welke rol Armin gaat vertolken is nog onbekend.

De producenten kunnen verder nog niets zeggen over andere sterren in de film. Wel is het duidelijk waar de film over gaat: Een komedie over het clubleven op Ibiza die erom draait dat niemand zijn eigen leeftijd wil zijn. Armada Music, de productiemaatschappij van Armin van Buuren, gaat de filmmakers bijstaan met hun kennis over het clubleven op Ibiza.

Regisseur Nijenhuis vertelt: “Het wordt een grote film met hoofdpersonen tussen de 20 en 40 jaar. De hoofdpersonen willen van alles het beste: de grootste liefde op het mooiste dansfeest met de vetste dj’s. Pas dan ben je echt gelukkig.”

De filmmakers zijn op dit moment druk bezig met het zoeken naar acteurs. In april beginnen de eerste opnames. Wij zijn erg benieuwd.

Armin van Buuren – The Sound Of Goodbye

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Artikel Categorieën:
Armin van Buuren Nieuws · Artiesten · Fun Content · Nieuws · Roddels