Brandon Flowers (The Killers):”Dance kan niet tegen rock op”

Geschreven door op 6 september 2012 om 15:54
Brandon Flowers - foto: Lucy Hamblin - bron: wikimedia commons

Brandon Flowers, frontman van rockband The Killers, denkt dat rock altijd beter zal blijven dan dance. Ook geeft hij kritiek op zijn ‘mede-rockers’ die niet ambitieus genoeg zijn.

Brandon Flowers zegt in het interview met ‘Shortlist dat hij de opkomst van dance muziek betreurt, omdat er daardoor te weinig goede muziek in de lijsten staat. Dit is volgens hem met name de schuld van bands die niet goed genoeg zijn om te concurreren met de dance-muziek.

The Killers werden geïnterviewd vanwege hun nieuwe album ‘Battle Born’ dat 18 september wordt uitgebracht. In het interview wordt hem onder meer gevraagd wat bands verkeerd hebben gedaan in de tijd dat de Killers voor het laatst een album uitbrachten. De reactie van Brandon Flowers daarop is veelzeggend:

“Gitaarbands schrijven geen liedjes. Schrijf gewoon een f*cking liedje, doe normaal. Waar zijn die bands? Dance kan niet concurreren met met een echt goed rock ’n roll nummer. Er is geen DJ die zoiets zou kunnen spelen als ‘Mr Brightside’ of ‘Don’t Look Back In Anger’. Die nummers zijn gewoon beter.”

The Killers – Runaways

YouTube player
Overzicht The Killers Nieuws

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Artikel Categorieën:
Nieuws · The Killers Nieuws