Ariana Grande concert binnen no-time uitverkocht

Geschreven door op 23 januari 2015 om 11:36
Ariana Grande - Fotocredits Emma Sheehan - Wikimedia Commons (CC BY-SA 2.0)

Ariana Grande is hot! Het extra concert van Ariana Grande was vanmorgen binnen 20 minuten uitverkocht. Hoe kom je nu nog aan tickets?

Ariana Grande Uitverkocht

Fans waren in de wolken toen het goede nieuws werd aangekondigd. De enorm populaire popster Ariana geeft een extra concert in de Ziggo Dome in Amsterdam. Voor velen was dit een nieuwe kans om zo’n gewild ticket te bemachtigen. Vanmorgen ging het concert in de verkoop via de website van Ticketmaster. De voorverkoop begon om 10:00 uur. De belangstelling bleek wederom groot. Binnen no-time was het concert volledig uitverkocht.

Hoe kom je nu nog aan tickets?

Heb je de voorverkoop gemist? Of kwam je misschien niet door de lange wachtrij heen? Geen paniek! Gelukkig is er nog een manier om aan tickets te komen. Neem eens een kijkje bij secundaire verkooppunten. Hier worden op dit moment nog een beperkt aantal tickets aangeboden voor het extra concert van Ariana Grande.

Ariana Grande concerten

De Ariana Grande concerten vinden plaats op 28 en 29 mei in de Ziggo Dome in Amsterdam. De concerten maken deel uit van “The Honeymoon Tour 2015”. Met deze tour doet Grande meerdere Europese steden aan, waaronder ook Antwerpen in België.

Heb je tickets kunnen scoren voor dit gewilde concert? Dan ben jij een enorme geluksvogel! Wij wensen alle Arianators heel veel plezier bij het concert!

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.

Djuna Vaesen

Djuna Vaesen, Redacteur bij www.artiestennieuws.nl
Deel artikel:

Reacties

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Artikel Categorieën:
Ariana Grande Nieuws · Nieuws