Krystl op theatertour door Nederland

Geschreven door op 7 september 2015 om 14:59

Krystl reist met haar nieuwe theatertour door Nederland. In 2015 en 2016 geeft de zangeres c.a. dertig concerten in de Nederlandse theaters.

Poprockzangeres Krystl bestormt al jaren de Nederlandse hitlijsten met haar catchy popsongs. De afgelopen vier jaar was ze veel op festivals en in clubs te vinden. Nu gaat ze eindelijk het theater in met een reeks kleine en vooral intieme concerten. De naam van haar nieuwe tournee is dus heel toepasselijk: ‘Krystl in het klein’!

Krystl concert

Fotograaf: Yornik Rotterdam (Flickr)

Krystl in het Klein concerten

De Hollandse zangeres staat bekend om haar veelzijdigheid en brede muzikaliteit. Een concert in intieme setting past perfect bij de populaire zangeres. Tijdens de ‘Krystl in het klein’ theaterconcerten zal ze zowel nummers van haar eerste 2 albums als nieuw werk ten gehore brengen. Een echte aanrader voor de muziekliefhebber.

Ben je even vergeten wie deze zangeres ook alweer is? Bekijk dan de onderstaande video van één van haar grootste hits: ‘Bottles’.

YouTube player

Krystl tickets

Tickets voor de concerten van Krystl zijn reeds in de verkoop gegaan. De concertkaarten zijn te koop via de websites van de betreffende theaters. Kijk hier voor de complete speellijst van de gehele theatertour.

 

Bron: Podiuminfo

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.

Djuna Vaesen

Djuna Vaesen, Redacteur bij www.artiestennieuws.nl
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Artikel Categorieën:
Artiesten · Concertaankondigingen · Krystl Nieuws · Nieuws