Alt-J geeft concert in Heineken Music Hall Amsterdam

Geschreven door op 1 september 2014 om 12:54

Alt-J komt naar Nederland voor een concert in Amsterdam. Op donderdag 5 februari staat de Britse indierockband in de Heineken Music Hall in Amsterdam.

Alt-J Concert

Het is alweer enkele jaren geleden dat Alt-J een concert gaf in Nederland. In 2012 stond het trio in de Paradiso en de Melkweg voor een optreden. Het concert in de Heineken Music Hall staat in het teken van het tweede album van de band: This is all Yours.

 

Alt-J tickets

Tickets voor het concert van Alt-J in de HMH gaan op vrijdag 5 september in de voorverkoop. Vanaf 10.00 uur kunnen fans online kaarten bestellen op de website van Eventim.

 

Alt-J

Alt-J is een populaire indierockband uit Groot-Brittannië. Op 19 september a.s. verschijnt het tweede album van alt J, This Is All Yours.

Tip: Bij Bol.com kunnen fans het album alvast vooruit reserveren.

Debuutplaat An Awesome Wave won in thuisland Groot-Brittannië de prestigieuze Mercury Prize en leverde de band uit Leeds uitverkochte zalen en optredens op alle grote Nederlandse festivals op (o.a. Into The Great Wide Open, Pinkpop, Best Kept Secret, deBeschaving en Lowlands).

 

Hunger of the Pine

Met This Is All Yours, de spannende prachtsingles Hunger Of The Pine en Every Other Freckle onder de arm maakt de Britse band op 5 februari 2015 de sprong naar de Heineken Music Hall.

Bekijk hier de videoclip van Alt-J met Hunger Of The Pine:

YouTube player

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.

Djuna Vaesen

Djuna Vaesen, Redacteur bij www.artiestennieuws.nl
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.