Adele trakteert slachtoffers van Grenfell Tower-brand op bioscoopbezoekje

Geschreven door op 7 augustus 2017 om 10:44
Adele - Fotocredits: Kristopher Harris (Wikimedia Commons - CC BY 2.0)

Adele heeft zich weer van haar beste kant laten zien! De Britse zangeres heeft slachtoffers van de grote brand in de Londense Grenfell Tower op een bioscoopbezoekje getrakteerd.

Adele trakteert slachtoffers Grenfell Tower op film

Adele heeft zich opnieuw over de slachtoffers van de grote brand in de Londense Grenfell Tower ontfermd. De Britse superster werd in de nacht van de brand al bij de toren gespot om steun te bieden en laat zich nu opnieuw van haar beste kant zien! De zangeres heeft een groep kinderen die getroffen werden door de brand in de Londense toren uitgenodigd voor een bezoekje aan de bioscoop.

De kinderen werden getrakteerd op een privéscreening van de film ‘Despicable Me 3’. De zangeres was zelf ook aanwezig en had zelfs ‘echte’ Minions meegenomen.

“Fulltime prioriteit”

Een ingewijde liet tegenover het Britse medium The Sun weten dat Adele haar werk in de Londense gemeenschap als fulltime prioriteit ziet, nu ze voorlopig klaar is met touren: “Als Londenaar heeft ze er nooit een geheim van gemaakt hoe persoonlijk geraakt ze was door de brand in de Grenfell Tower en ze wil, op welke manier dan ook, helpen. Terwijl ze achter de schermen hard werkt om geld op te halen, wilde ze slachtoffers op een leuke avond trakteren.”

Bron: NME

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Artikel Categorieën:
Adele Nieuws · Artiesten · Nieuws