Hit of Shit; Louis Tomlinson terug met solo single ‘Just Like You’

Geschreven door op 13 oktober 2017 om 16:44

Het oud One Direction lid slaat weer toe! Louis Tomlinson werkte eerder samen met Bebe Rexha en Steve Aoki. Nu dropt hij eindelijk een solo single!

Louis Tomlinson terug met ‘Just Like You’

Louis is terug met een solo single! Op 12 oktober kwam de single ‘Just Like You’ uit. Volgens Tomlinson kon hij op dit nummer voor het eerst echt eerlijk zijn met zijn muziek. De zanger noemt het ‘verfrissend’. Met het nummer wil de popzanger zijn fans duidelijk maken dat hij net als hen normaal is.

De 25-jarige sprak eerder met Zane Lowe voor Beats 1 Radio;

” Ik vond het belangrijk om een nummer te schrijven dat me zoveel mogelijk humaniseerde zodat mijn fans zien dat ik net als hen ben- Eerlijk en kwetsbaar en echt.”

Beluister hieronder Louis zijn nieuwe track;

Hit of Shit?

Laat in de poll weten wat jij van het nieuwe nummer vindt;

Moeilijke tijden

 

Met de nieuwe single wordt benadrukt dat, hoewel zijn leven er glamoureus uitziet, de razend populaire zanger net als iedereen ook moeilijke tijden doorstaat. Eerder dit jaar werd bekend dat het allemaal niet zo lekker liep met de superster.

Zo verloor de Engelse singer-songwriter in december zijn moeder aan leukemie en belandde hij in een hevige voogdijstrijd over zijn 1-jarige zoontje Freddy. Alsof dat nog niet erg genoeg is ging zijn vriendin Danielle Campbell er vandoor met acteur Gregg Sulkin.

Bron; YouTube

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.