P. Diddy zakt door het podium

Geschreven door op 30 juni 2015 om 14:35
P Diddy - Foto: Daniel Incandela | CC Flickr (CC BY-NC 2.0)

Tijdens de BET Awards zakte P. Diddy al rappend door het podium. Het was sowieso al geen beste avond voor de rapper. Lees hier waarom.

Opstaan en doorgaan

P. Diddy stond gelukkig weer snel op beide benen en kon met collega’s van zijn label Bad Boy een medley verder zetten. “Ik dacht dat mijn kont eraan was”, meldde de 45-jarige op Instagram na de prijzenuitreiking door de Amerikaanse televisiezender BET, met daarbij een video van zijn uitschuiver. “Ik lach mij een bult, iedere keer dat ik deze beelden zie. Het is alsof ik verdomd nog eens verdwijn”.

Zijn collega Pharrell Williams (42), die de bühne met Combs deelde, had een tip in petto: “Als je nog eens valt, hef je kont op en vecht!!!!”.

 

Nog een foutje van P. Diddy

De rapper kende later op de avond nog een uitschuiver, maar dan figuurlijk. Tijdens zijn laudatio aan het adres van soulzanger Smokey Robinson (75) raakte hij in de knoei bij het aflezen van de autocue en begon opnieuw. “Sorry jullie allemaal, ik ben een beetje nerveus omdat wij de twintigste verjaardag van ons label vieren”, zei de rapper toen hij Robinson voor zijn carrière wilde bekronen. “Ik moet het goed doen voor Smokey, kan ik opnieuw beginnen?”.

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Inge Peeters, Webredacteur bij Artiestennieuws
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Artikel Categorieën:
Artiesten · Diddy Nieuws · Nieuws · Videos