Zangeres van Skunk Anansie woedend op Schiphol!

Geschreven door op 21 oktober 2016 om 13:42
Skunk Anansie: Skin - Foto: Charlie Brewer - Flickr (CC BY-SA 2.0)

Deborah Anne Dyer, beter bekend als Skin van de band Skunk Anansie, werd gisteren woedend op het vliegveld Schiphol. De zangeres kwam terecht in een valstrik van nepchauffeurs.

“Engste vliegveld ooit!”

Toen Skin gistermiddag een taxi wilde nemen bij een van de aankomsthallen van Schiphol kwam ze terecht in een valstrik. Ze liet dit weten middels een woedende post op Facebook. Skin werd lastig gevallen door nepchauffeurs. Een man met een geel hesje bleek eennep chauffeur te zijn. Skin volgde de man waarna ze werd tegengehouden door een beveiliger van Schiphol. Deze beveiliger legde haar uit dat de chauffeur helemaal niet echt was. Ze zou worden meegenomen naar een ondergrondse garage om de criminelen te ontmoeten. “Ik ben de hele wereld over gereisd en ben op vele bedenkelijke vliegvelden geweest, maar Schiphol is het ergste”, aldus de Engelse zangeres op haar Facebook-pagina.

Veiligheid van Schiphol is slecht?!

De veiligheid van Schiphol wordt vaker als slecht gezien. In het programma ‘Undercover In Nederland’ kwam al naar voren dat de veiligheid in Schiphol helemaal niet super is. Desalniettemin zijn er vaker controles rondom Schiphol in verband met de verslechterde veiligheidssituatie in Europa.

“Schending van privacyrechten”

De bewuste taxichauffeur liet weten dat zijn privacy in gevaar is door het geplaatste filmpje van Skin. “Hetgeen ik doe is niet strafbaar” zegt de taxichauffeur. “Het aanbieden van mijn diensten op Schiphol is toegestaan, wellicht met afkeur vanuit mijn concurrenten, maar dat zie ik als marktwerking.”

Concert in februari

Op 2 februari 2017 staat Skunk Anansie in de Heineken Music Hall. De band is o.a. bekend van het nummer Weak. Dit jaar sloot de band met succes de 3FM stage af gedurende het Pinkpop-weekend. Ook trad de band op bij het Hongaarse festival Sziget.

YouTube player

Bron: Skin Official Facebook

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.

Sam Reneerkens

Sam Reneerkens, Blogger bij ArtiestenNieuws
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Artikel Categorieën:
Artiesten · Fun Content · Skunk Anansie Nieuws · WTF