TW Classic 2019 maakt line-up compleet met o.a. Anouk

Geschreven door op 31 januari 2019 om 14:47
Royal Park Live, Anouk - By Dotblend [GFDL (http://www.gnu.org/copyleft/fdl.html) or CC BY 3.0 (https://creativecommons.org/licenses/by/3.0)], from Wikimedia Commons

De line-up van TW Classic 2019 is rond! Het Belgische festival kondigde met onder meer Anouk en Skunk Anansie zijn laatste namen aan.

TW Classic 2019 maakt line-up compleet

TW Classic heeft zijn affiche compleet! Het eendaagse festival, dat op zondag 14 juli plaatsvindt in het Festivalpark in Werchter, onthulde op 30 januari de laatste namen. Onder meer Anouk, Skunk Anansie en John Butler Trio zijn aan de line-up toegevoegd.

Eerder kondigde het Belgische evenement al grote namen als Bon Jovi en voormalig Creedence Clearwater Revival-frontman John Fogerty aan. Tickets voor het festival zijn verkrijgbaar via de Belgische versie van Ticketmaster.

Camping

Tegelijk met de aankondiging van de laatste namen, onthulde de organisatie van TW Classis tevens een gloednieuw concept. Festivalgangers kunnen aankomende zomer voor het eerst overnachten op een nieuwe camping, na afloop van het festival. Het evenement introduceert het nieuwe initiatief, genaamd The Hive My Space, naar aanleiding van de grote vraag naar overnachtingsmogelijkheden.

 

Bron: Persbericht TW Classic

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Artikel Categorieën:
Festivals · Nieuws · TW Classic Nieuws