“Amy Winehouse overleed aan hartaanval”

Geschreven door op 12 september 2011 om 19:41
Valerie, Amy Winehouse - Fotocredits: Karen Blue (Flickr - CC BY-SA 2.0)

De dood van Amy Winehouse blijft de gemoederen bezig houden. Direct naar het overlijden gingen de geruchten van een overdosis. Deze bleken niet waar te zijn maar nu is er een nieuwe theorie.

De vader van Amy, Mitch Winehouse, beweert nu dat zijn dochter Amy is overleden als gevolg van een hartaanval. Na overlijden van de zangeres hebben de doktoren geen drugs in haar lichaam aangetroffen. Wel hebben zij sporen van alcohol gevonden.

De 27jarige zangeres zou deze hartaanval gekregen hebben omdat ze aan het proberen was af te kicken van de drank volgens Mitch Winehouse: ‘Ze had eerder toevallen die werden veroorzaakt door een combinatie van overmatig drankgebruik en het feit dat ze daarna stopte met drinken. Met drank ging ze te ver en met afkicken ook.’

De vader zou dit verklaard hebben in een Amerikaanse talkshow die binnenkort op tv zal verschijnen. We houden de ontwikkelingen in de gaten…

Amy Winehouse – Rehab

YouTube player

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Artikel Tags:
Artikel Categorieën:
Amy Winehouse Nieuws · Artiesten · Nieuws