Stadspark Live maakt line-up compleet met Selah Sue en S10

Geschreven door op 7 maart 2023 om 12:02
Selah Sue TivoliVredenburg, Stadspark Live, Selah Sue - Foto Eddy Berthier (Wikimedia Commons, public domain)

De line-up van Stadspark Live 2023 is compleet! De organisatie kondigde dinsdag de komst van zangeressen Selah Sue en S10 aan.

Selah Sue en S10 completeren line-up Stadspark Live

De aankomende editie van Stadspark Live vindt op zondag 18 juni 2023 plaats in het Groningse Stadspark. Het evenement kondigde eerder al de komst van niemand minder dan Lionel Richie, Anouk, Gregory Porter en Son Mieux aan.

Inmiddels heeft de organisatie van het festival de laatste twee namen bekendgemaakt. Zo zullen ook de Belgische zangeres Selah Sue en de Nederlandse popster S10 in juni op het Groningse podium te vinden zijn.

Festivaltickets

Tickets voor het festival zijn reeds verkrijgbaar via de website van Ticketmaster. Zijn de kaarten niet meer beschikbaar? Probeer het dan eens bij een secundair ticketbureau als TopTicketshop. Let op: Tickets zijn hier vaak duurder dan bij het originele verkooppunt, maar je bent in ieder geval verzekerd van een plek bij het evenement!

 

Bron: Ticketmaster

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.