Lady Gaga Sportpaleis Antwerpen Tickets Verkoop van start!

Geschreven door op 13 april 2012 om 9:45
Lady Gaga - Fotocredits: Adrian Thomson (Flickr (CC BY 2.0))

De kaartverkoop voor het concert van Lady Gaga in het Sportpaleis Antwerpen is zojuist om 10.00 van start gegaan! De diva doet in het kader van haar ‘The Born This Way Ball’ ook gewoon België aan voor een optreden, en wel op zaterdag 29 september.

Daarmee is de aftrap van wat misschien wel het grootste concert van 2012 zal gaan worden van start gegaan! Gaga keert terug voor een grootschalige wereldtour, startend in Zuid-Korea eind deze maand zal de diva eerst Australië, Nieuw Zeeland en delen van Azië aandoen voor een paar shows, om vervolgens in september en oktober naar Europa te komen voor een paar spetterende optredens. Want het beloofd grootster dan ooit te worden.

Dit maal is er namelijk een geheel nieuw decor, voorzien van een ‘Monster Pitt’ waar maar een kleine selectie ‘Monsters’ terecht kunnen om het popicoon te aanschouwen.

Ook met het uitgeven van het eerste tourposter wordt een bijna griezelige sfeer gewekt rond de tour en de zangeres, het is dus nog maar afwachten wat er echt van gaat komen.
Wat in ieder geval al wel bekend is dat niemand minder dan hardrockgroep ‘The Darkness’ als ‘special guest’ zal gaan optreden om zo het publiek in de sfeer te krijgen. Daarbij doet ‘Lady Starlight’ er ook nog een schepje bovenop als tweede voorprogramma.

De kaarten voor Lady Gaga in het Sportpaleis Antwerpen zijn dus vanaf nu beschikbaar via de Belgische website van Live Nation.
Mocht het nou te snel uitverkopen, zoek dan naar Lady Gaga Tickets via deze veilige en vertrouwde ticketvergelijker!

Lady Gaga – Love Game:

YouTube player

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.