Franse componist Yann Tiersen geeft concert in Carré

Geschreven door op 4 april 2016 om 14:51

Yann Tiersen komt weer terug naar Nederland. De Fransman geeft 15 oktober een pianoconcert in Carré.

Update:  Het concert was in een mum van tijd uitverkocht. Wegens de grote vraag naar kaarten en de vele fans is er een extra show at night aangekondigd door het Carré. De aanvang is om 23:00 uur, eveneens op zaterdag 15 oktober.

De kaartverkoop begint op zaterdag 4 juni om 10:00 uur. Tickets voor de nachtshow zijn onder andere te vinden op Ticketmaster.

Yann Tiersen concert

Franse componist en muzikant Yann Tiersen komt naar Nederland. Hij staat 6 mei al in een uitverkochte zaal van TivoliVredenburg, maar nu komt hij zaterdag 15 oktober naar Koninklijk Theater Carré voor een pianoconcert.

Kaarten

Tickets voor het concert gaan 9 april om 10:00 uur in de verkoop. Kaarten zijn verkrijgbaar via de site van Ticketmaster.

Talent

Tiersen heeft altijd al veel interesse in muziek gehad en leerde op jonge leeftijd om piano en viool te spelen. Later leerde hij ook nog orkestdirectie, accordeon, gitaar en melodica en hij zingt ook nog. In 1995 verscheen zijn eerste album on der de naam La Valse Des Monstres, een verzameling van zijn film- en theaterwerk. Hij kreeg pas meer bekendsheid met zijn album Le Phare in 1998. Tiersen componeerden succesvolle soundtracks voor films als Le Fabuleux Destin d’Amelie Poulain en Goodbye Lenin!

 

Bron: Podiuminfo

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Als ik niet lig te slapen, luister ik naar muziek.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Artikel Tags:
· · ·