Marilyn Monroe als Hologram terug na 50 jaar

Geschreven door op 1 juni 2012 om 14:27
Marilyn Monroe - Credits: Corpus Christi Caller-Times-photo from Associated Press (publiek domein)

Precies 50 jaar na het overlijden van ’s werelds bekendste vrouwelijk sekssymbool is Marilyn Monroe terug: en wel als hologram. En niet alleen als beeld: de voltallige projectie van de overleden actrice zou naar verluid ook gaan optreden.

Dat is althans wat Digicon Media vandaag, op de geboortedag van de superster, suggereert. Het Amerikaanse bedrijf houdt zich bezig met digitale projecten als deze.

De organisatie suggereert nu dat ‘VM2’, zoals de projectie genoemd wordt (Virtual Marilyn Monroe) in staat is een eigen carriere op te bouwen als een zangeres, actrice, schrijfster en een celebrity.

Daarbij zou deze projectie interactie via social media kunnen aangaan, zodat het net lijkt alsof Marilyn uit de dood is ontwaakt en met de hedendaagse trends meegaat.

Hiermee zijn wij weer een stap verder in de zogenoemde ‘hologram-hype’, want wat begon met de projectie van een ‘levensechte’ Tupac, ging over in een mogelijke Michael Jackson terugkeer en zelfs een ‘Tron Mayer’.

Denken jullie dat het kan? Brengen ze Marilyn Monroe echt een nieuw ‘digitaal’ leven in?

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Artikel Tags:
Artikel Categorieën:
Nieuws