Toppers treden op tijdens afscheid Gordon

Geschreven door op 23 december 2015 om 10:46

De Toppers treden op 28 en 29 november 2016 op bij de afscheidsconcerten van Gordon. Dat werd gisteravond bekendgemaakt in RTL Boulevard.

Gordon en de Toppers

Of het gastoptreden ook echt doorgaat, is nog maar de vraag. Eerder deze week haalde de zanger flink uit naar de Toppers in het programma 5 Jaar Later. Daarin vertelde de zanger dat zijn tijd bij de Toppers helemaal niet zo fijn was.

Volgens Gordon zou René Froger een alcoholprobleem hebben en heeft Jeroen van der Boom ‘Goor’ ertoe gedreven om uit de groep te stappen. René Froger wilde niet ingaan op de beschuldigingen van de drankproblemen.

Afscheidsconcert Gordon

De afscheidsconcerten van Gordon vinden op 28 en 29 november plaats in het Concertgebouw in Amsterdam. De Amsterdamse zanger zit dan 25 jaar in het vak. Behalve de Toppers verzorgen onder andere Re-Play en Willeke Alberti gastoptredens bij de concerten. Lees hier ons artikel over het afscheid van de zanger.

De Toppers

Voor wie de Toppers zonder Gordon wil zien: ook in 2016 vinden er weer meezingfeesten van de Toppers plaats in de Amsterdam ArenA. Lees hier ons artikel over de Toppers in 2016.

Bron: RTL Boulevard

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.

Oscar van Oorschot

Altijd op de hoogte van de grootste hits van dit moment.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Artikel Categorieën:
Artiesten · De Toppers Nieuws · Gordon Nieuws · Nieuws
Responsive Menu
Add more content here...