Toppers in Concert in 2016 naar Amsterdam ArenA

Geschreven door op 10 december 2015 om 17:08
Toppers in Concert - fotocredits: Daniel Kruczynski - (Wikimedia Commons)

De Toppers, hét glitter- en glamourtrio van Nederland, tovert de ArenA om tot één grote feestzaal! Het thema voor de Toppers in Concert in 2016 is: disco!

Royal Night of Disco

De Toppers maakten pasgeleden het thema bekend voor de 2016-editie van Toppers in Concert! Tijdens de concerten die op 13 en 14 mei 2016 plaatsvinden, staat het thema Royal Night of Disco centraal.

Dresscode

De dresscode? Glitter, goud met een kleurvolle vleug disco! Dit thema past natuurlijk perfect bij de over-de-top image van de glitter- en glamourformatie! Heb jij je uniform al bij elkaar geraapt? Wij hebben onze rollerskates alvast van zolder gehaald!

Toppers in Concert tickets

Tickets voor de Toppers in Concert 2016 gaan op maandag 14 december in de online verkoop. De nodige informatie vind je op de site van het evenement. De Toppers – inmiddels bestaande uit René Froger, Gerard Joling en Jeroen van der Boom – weten al elf jaar op rij overweldigende showavonden neer te zetten. Het is dan ook niet verwonderlijk als er ook deze editie weer een extra voorstelling wordt aangekondigd. Houd hiervoor goed onze site in de gaten!

Gastartiesten

Bij de bekendmaking van het thema zijn er tevens een aantal gastartiesten bekendgemaakt. Zo krijgen bezoekers een optreden van onder mee De Dolly Dots voorgeschoteld! De voormalige meidengroep verzorgt een gastoptreden tijdens de shows van De Toppers. Een speciale aangelegenheid: het is immers het eerste concert dat de groep geeft na het overlijden van ‘Dolly Dot’ Ria Brieffies in 2009. Daarnaast kunnen bezoekers spetterende optredens van Glennis Grace en 2 Brothers on the 4th Floor verwachten! Meer artiesten volgen in de loop der tijd.

Over de top

Het thema voor ‘het meezingfeest van het jaar’ is volgens de groep perfect voor een foute maar vooral energieke avond! Verwacht een ArenA bomvol pruiken, pakken en plateauzolen, aangevuld met een goede lichtshow, dansbare muziek en een gigantische hoeveelheid glitter! Ben jij benieuwd hoe Toppers in Concert er nou uitziet? Bekijk dan snel de video hieronder!

 

Bron: Twitter

 

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.