Spinvis met derde editie van We Vieren Het Toch naar TivoliVredenburg

Geschreven door op 9 november 2016 om 16:57
Spinvis - Foto: Victor van Werkhooven - Flickr (CC BY 2.0)

Voor de derde keer presenteert Spinvis zijn curieuze jaaroverzicht We Vieren Het Toch op woensdag 28 december in TivoliVredenburg. Deze editie staat volledig in het teken van het thema verandering. 

Spinvis presenteert: We Vieren Het Toch

Het is alweer de derde keer dat Spinvis een speciaal jaaroverzicht presenteert, dat dit jaar op woensdag 28 december in TivoliVredenburg Utrecht plaatsvindt. Dit jaar is het thema Alles Verandert! en naast Spinvis passeren ook andere muzikanten, dichters, dansers, denkers en dromers de revue. De eerste namen die zich deze avond bij de zanger voegen zijn Ingmar Heytze, Friends Are Magic, Maud Vanhauwaert en TU Delft Engineers. Binnenkort volgen nog meer namen.

Spinvis kaarten

Kaarten voor Spinvis presenteert: We Vieren Het Toch zijn direct verkrijgbaar via onder andere de volgende verkooppunten:

TivoliVredenburg Topticketshop

Erik de Jong

Het titeloze debuutalbum van Erik de Jong, de man achter eenmansband Spinvis, verscheen in 2002 en viel direct bij een groot publiek op. In de jaren daarop brengt De Jong een groot albums uit en werkte daarbij onder andere samen met Simon Vinkenoog. Ook live valt de zanger in de smaak: hij deelt het podium graag met zijn band en is niet verlegen om zijn muziek te omlijsten met bijzondere verhalen tijdens concerten.

YouTube player

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.