Take me to Church presenteert Spinvis, Maaike Ouboter en Grandbrothers

Geschreven door op 10 juli 2018 om 13:16
Erik de Jong (Spinvis) - Fotocredits: Victor van Werkhooven (CC Flickr) (CC BY 2.0)

Het Haarlemse festival Take me to Church heeft een aantal mooie namen aangekondigd! Niemand minder dan Spinvis, Maaike Ouboter en Grandbrothers komen aankomend najaar naar de Haarlemse kerken.

Take me to Church presenteert mooie namen

Poppodium Patronaat en stichting Gitaarlem presenteren aankomend najaar een nieuwe editie van festival Take me to Church! Artiesten komen op 18, 19 en 20 oktober opnieuw naar de verschillende kerken die Haarlem rijk is, voor speciale popconcerten. De organisatie heeft nu drie mooie namen bekendgemaakt!

Op donderdag 18 oktober reist niemand minder dan Spinvis naar de Nieuwe Kerk in Haarlem. Zangeres Maaike Ouboter geeft op vrijdag 19 oktober een show in de Groenmarktkerk. Het elektronische pianoduo Grandbrothers staat op zaterdag 20 oktober in de Haarlemse Doopsgezinde Kerk.

Concertkaarten

Tickets voor het festival zijn per 13 juli verkrijgbaar via de website van Ticketmaster. Zijn de kaarten inmiddels uitverkocht? Probeer het dan eens hier.

Bron: Patronaat

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.