Frank van Etten viert 20-jarig jubileum met volksfeest in Rotterdam Ahoy

Geschreven door op 3 april 2019 om 10:52
Frank van Etten (cropped) - Credits: Q&Q Events - Bron: Wikimedia Commons (CC BY-SA 4.0)

In mei 2020 viert Frank van Etten zijn twintigjarig jubileum in Rotterdam Ahoy! De concertzaal en artiest spreken van een spectaculair volksfeest.

Frank van Etten naar Ahoy

Een twintigjarig jubileum moet groots gevierd worden, vindt Frank van Etten. Daarom staat de volkszanger op zaterdag 9 mei 2020 op het podium van Rotterdam Ahoy! Volgens de artiest wordt het een spectaculair volksfeest, dat hij met al zijn fans wil vieren. “Zonder hen was ik niet zover gekomen. Er komt daarom een joekel van een podium. En een flinke catwalk, zodat ik dicht bij mijn fans kan staan. Dat vind ik belangrijk, want ik houd van mijn fans“, vertelt Frank aan Ahoy.

Deze avond staat Frank niet alleen op het podium. Naast dat hij begeleid wordt door de band van Marcel Fisser, maken verschillende namen een opwachting als gastartiest: “Wie dat zijn, houd ik nog even voor mezelf, maar het wordt een spectaculaire show met alle hits van de afgelopen 20 jaar.” Ook laat de Nederlandse artiest zich van een andere kant zien. Zo wil hij nummers van zijn helden Elvis Presley en Tom Jones voorbij laten komen.

Kaartverkoop

Tickets voor het concert gaan in de verkoop op vrijdag 5 april 2019 om 10.00 uur via Ticketmaster.

Frank van Etten

Frank brak in 2009 door met de single ‘Leef Als Een Zigeuner’, waarvoor hij een gouden plaat mocht ontvangen. Ook zijn deelname aan het programma ‘Bloed, Zweet & Tranen’ heeft meegeholpen aan de verscheidene top 10 hits. In 2018 ontving Van Etten de Buma NL Award in de categorie ‘Meest gedraaid in de Nederlandse horeca – Hollands‘ voor het nummer ‘Huisje Op Wielen’.

Beluister hier de single waarmee Frank doorbrak:

 

Bron: Ahoy, frankvanetten.nl

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.