Dermot Kennedy brengt Europese tour naar TivoliVredenburg Utrecht

Geschreven door op 23 oktober 2018 om 14:28
Polo & Pan, Concertzalen, Hania Rani, Her Majasty, Khaled, Tr/st, Ares, Shantalla, 100 Voices of Gospel, e Down On Me Lijpe, Dominic Seldis - Fotocredits Sebastiaan ter Burg (Wikimedia Commons, (CC BY 2.0)) Igorrrr

Fans van Dermot Kennedy opgelet! De singer-songwriter brengt zijn Europese tour in 2019 naar TivoliVredenburg in Utrecht.

Dermot Kennedy naar Utrecht

Dermot Kennedy komt naar Utrecht! Op woensdag 22 mei 2019 staat de Ier in Ronda van TivoliVredenburg. In september 2018 was de singer-songwriter nog te zien in een uitverkocht Paradiso in Amsterdam. En dat zonder nog maar één album op zak te hebben.

Kaartverkoop

Tickets gaan vanaf vrijdag 26 oktober 2018 om 10:00 uur in de verkoop via Ticketmaster. Uitverkocht? Kijk hier.

Dermot Kennedy

Met maar twee EP’s op zak, staat Kennedy nu al in uitverkochte zalen. De zanger haalt inspiratie uit poëzie, hiphop, r&b en extremen, zoals leven en dood en geluk en verdriet. Deze onderwerpen komen sterk naar voren op de EP ‘Doves & Ravens‘, die ruim 76 miljoen keer is gestreamd op Spotify. De shows van de artiest worden op zijn website beschreven als een intense en krachtige ervaring.

Beluister hier de nieuwe single ‘Power Over Me’:

YouTube player

 

Bron: dermotkennedy.com, TivoliVredenburg

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.