Glamrocker Alice Cooper eind dit jaar naar 013 in Tilburg

Geschreven door op 1 maart 2017 om 12:35
Alice Cooper - Fotograaf Ralph Arvesen - Flickr (CC BY 2.0)

Glamrockster Alice Cooper komt deze winter naar Nederland! De extravagante zanger komt met zijn band op maandag 4 december voor een exclusieve show naar 013 in Tilburg.

Alice Cooper naar Tilburg

De extravagante glamrocker Alice Cooper komt weer naar Nederland! Vorig jaar stond de zanger al in 013. Ook dit jaar geeft Cooper een show in de Tilburgse popzaal! Op maandag 4 december zal de choquerende rocker zijn band meenemen naar het podium van 013.

Kaarten

Tickets voor de show van de bijzondere muzikant gaan op zaterdag 4 maart al om 8:00 uur ’s ochtends in de verkoop. Deze zijn verkrijgbaar via de volgende verkoopkanalen:

Primair:

Tickets

Secundair:

Tickets

‘The Godfather of Shockrock’

Vincent Damon Furnier, zoals Cooper echt heet, heeft een lange carrière achter de rug. Op 16-jarige leeftijd startte hij de band ‘The Spiders’, die in 1968 de naam veranderde naar ‘Alice Cooper’. In de jaren zeventig ging de zanger als soloartiest verder onder dezelfde naam. Inmiddels staat Cooper bekend als ‘The Godfather of Shockrock’, vanwege zijn choquerende shows. Zo kunnen bezoekers van zijn shows onder meer guillotines, elektrische stoelen en vuurwerk verwachten. Bij de vorige show van de shocker in 013 moest de brandweer uitrukken door de hoeveelheid rook die de band produceerde.

Bron: 013

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.