Alice Cooper voor exclusieve Nederlandse show naar 013 Tilburg

Geschreven door op 25 maart 2016 om 12:19

Amerikaanse glamzanger Alice Cooper komt voor het eerst sinds jaren weer terug naar Nederland! De zanger geeft een exclusieve Nederlandse show in 013 Tilburg.

Alice Cooper naar 013 Tilburg

Amerikaanse glamrock zanger Alice Cooper komt voor het eerst sinds vijf jaar weer terug naar Nederland! De zanger neemt op maandag 20 juni zijn band mee voor een exclusief Nederlands concert in de grote zaal van 013 Tilburg. Kaarten voor het concert gaan aanstaande maandag 28 maart om 08:00 uur ’s ochtends in de verkoop. De kaartverkoop verloopt via de Nederlandse website van Ticketmaster.

Deuren van de zaal gaan open om 19:00 uur en het concert zelf gaat van start om 20:30 uur ’s avonds. Het is op dit moment nog niet bekend of dat er een voorprogramma is.

Guillotines en elektrische stoelen

Guillotines en elektrische stoelen, zwarte eyeliner en hoge hakken: na een lange vijf jaar afwezigheid komt Alice Cooper eindelijk weer terug naar Nederland. Alice Cooper, eigenlijk Vincent Damon Furnier, wordt gezien als de pionier op het gebied van theatrale en macabere podiumacts.

Alice Cooper brak in 1971 definitief door met zijn vierde studioplaat Killer. Uit het niets was Cooper opeens een top-tien act, met songs als Halo Of Flies en Under My Wheels en natuurlijk Poison, die ook in Nederland zeker niet aan mensen voorbij zijn gegaan.

 

Bron: 013

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.