Flemming kondigt groot concert in AFAS Live aan

Geschreven door op 14 juli 2023 om 10:12
Flemming (cropped) - Foto: Richard Broekhuijzen (Wikimedia Commons, CC BY-SA 4.0)

Flemming komt naar AFAS Live! De zanger speelt aankomend najaar zijn grootste show tot nu toe in de Amsterdamse concertzaal.

Flemming naar AFAS Live

Goed nieuws voor fans van Flemming! De Nederlandse singer-songwriter heeft zijn grootste concert tot nu toe aangekondigd. Flemming Viguurs, zoals de zanger voluit heet, komt op zaterdag 18 november naar AFAS Live in Amsterdam.

Viguurs laat op de website van de concertzaal weten dat een droom uitkomt: “Eindelijk is het moment daar dat ik mijn allergrootste show tot nu toe mag doen in een van de mooiste zalen van Nederland. Iets waar je natuurlijk van kleins af aan van droomt. Zelf een podium ontwerpen, zelf een hele eigen show ontwikkelen. Mijn hoofd zit boordevol ideeën en ik kan niet wachten om ze dit straks te delen met mijn fans.”

Concertkaarten

Tickets voor de show gaat op zaterdag 15 juli in de verkoop via de website van de zanger. Zijn de kaarten niet meer beschikbaar? Probeer het dan eens bij een secundair ticketbureau als TopTicketshop. Let op: Tickets zijn hier vaak duurder dan bij het originele verkooppunt, maar je bent in ieder geval verzekerd van een plaats bij de show!

 

Bron: AFAS Live

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.