Hiphoplegende Nas voor exclusief concert naar 013 Tilburg

Geschreven door op 14 april 2016 om 12:20

De Amerikaanse hiphoplegende Nas komt naar Nederland! De rapper komt voor een exclusief concert naar 013 Tilburg.

Nas naar 013 Tilburg

Goed nieuws voor fans van Amerikaanse rapper Nas! De hiphoplegende komt voor een exclusief concert in Nederland naar 013 Tilburg! Het concert vindt plaats op woensdag 24 augustus in de grote zaal van 013.

Kaarten voor het concert gaan aanstaande vrijdag 15 april in de verkoop. Concertkaarten zijn te verkrijgen via de Nederlandse website van Ticketmaster. Het concert gaat van start om 20:00 uur ’s avonds.

Hiphoplegende

De begenadigd rapper en tekstschrijver vierde twee jaar geleden nog het 20 jarig bestaan van het album Illmatic. Volgens velen is dit nog steeds één va de beste hiphop platen aller tijden. Waar Nas ook komt, hij komt steeds opnieuw ijzersterk voor de dag met zijn snelle flow en doorgedachte teksten.

De 42-jarige rapper scoorde in Nederland in 1996 samen met Lauren Hill een monsterhit met If I Ruled the World. Ook werd hij ruim elf keer genomineerd voor een Grammy Award in de categorie Best Rap Album.

 

Bron: 013

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.