André Rieu kondigt nieuwe concertdatum aan

Geschreven door op 16 april 2015 om 12:17
André Rieu - Foto: Christopher Dart - Flickr (CC BY 2.0)

Geniet van een avond romantische muziek en kippenvel momenten onder het Maastrichtse maanlicht. André Rieu heeft het 7e concert aangekondigd.

André Rieu en het Johann Strauss orkest, plus solisten en gastoptredens, komen zeven keer naar Maastricht om daar een knalconcert weg te geven.

 

ANDRÉ RIEU OP VRIJTHOF

Al aangekondigd was dat André Rieu op vrijdag 3 juli, zaterdag 4 juli, zondag 5 juli, zaterdag 10 juli, zondag 11 juli en maandag 12 juli met het Johann Strauss orkest naar Maastricht komt. Zojuist is daar een nieuwe datum aan toegevoegd, namelijk: vrijdag 9 juli 2015. Kaarten zijn al te koop op Topticketshop. Morgen zullen de kaarten ook in de verkoop gaan op de website van André Rieu.

 

ANDRÉ RIEU WERELDWIJD

André Rieu is wereldwijd beroemd omdat hij over de hele wereld optreed met zijn muzikale talenten. Als orkestleider en professionele violist weet hij precies wat te doen om een publiek een avond lang te entertainen. Tip: om rustig te worden is dit de perfecte muziek. Hieronder kun je genieten van zijn concert in Brazilië in 2013. Aan het publiek te horen is het een groot succes.

YouTube player

 

Ook voor leken in de klassieke muziek is het leuk. Het volgende nummer kent waarschijnlijk iedereen: (kippenvel moment)

YouTube player

 

Documentaire André Rieu

Een jaar lang zijn de concerten van André Rieu over de hele wereld gefilmd. Uiteindelijk is hier een documentaire van gemaakt waarin ook beelden van achter de schermen in voor komen. De eerste aflevering is vrijdag 13 maart om 21.30 gestart op NPO1. In totaal zullen er 10 afleveringen te zien zijn op NPO1. Gemist? Bekijk hieronder de eerste aflevering. Kijk voor meer afleveringen op de website van AVRO.

YouTube player

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.