Muse kondigt een derde show aan in de Ziggo Dome

Geschreven door op 24 september 2015 om 13:49
Dotan live in het Rijksmuseum - Foto: Pernella Vermeulen (ArtiestenNieuws)

Zojuist heeft de Ziggo Dome via Twitter nóg een extra concert aangekondigd. De tweede extra show zal plaatsvinden op maandag 7 maart. Muse speelt in 2016 op woensdag 9 maart en donderdag 10 maart al in de Ziggo Dome. De shows op 9 en 10 maart werden binnen no-time uitverkocht. 

Muse Tickets

Op maandag 7 maart zal de band nog een show spelen in de Ziggo Dome. De kaartverkoop start morgen om 12:00 uur. Wees er op tijd bij, want naar verwachting raakt ook deze show erg snel uitverkocht! Als je dus nog geen kaarten hebt kunnen bemachtigen is dit je kans! Als je zekerheid wil hebben en je hoe dan ook de kaarten wil bemachtigen, kijk dan hier! Je kan via Ticketmaster natuurlijk ook de kaarten bestellen.

Concerten in recordtempo uitverkocht

Afgelopen dinsdag ging om 10:00 uur de voorverkoop van Muse van start voor de show in de Ziggo Dome op 9 maart. De belangstelling naar kaarten was extreem groot en alle tickets waren binnen 15 minuten compleet uitverkocht. Een paar minuten later werd een extra concert bekendgemaakt voor 10 maart en ging direct in de verkoop. Ook het extra optreden was binnen een paar minuten compleet uitverkocht.

The Drones World Tour

Muse kondigde vorige week een aantal concerten aan in het kader van hun nieuwe wereldtour: The Drones World Tour. Deze wereldtour is ter support van het nieuwe album van de band, ‘Drones’. Door nog altijd vooruitstrevend te zijn in zowel hun muziek als podiumproducties garandeert de Britse rockband Muse een showervaring waar je U tegen zegt. Een avond vol symfonische en epische alternatieve rock gecombineerd met ongeëvenaarde visuals zorgen voor een avond om nooit te vergeten.

YouTube player

Bron: Twitter

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Artikel Tags:
· · · · ·