Grizzly Bear aankomend najaar naar TivoliVredenburg

Geschreven door op 18 mei 2017 om 15:31

De Amerikaanse band Grizzly Bear gaat op tour! En ja, ze komen ook naar Nederland. In oktober verwelkomt TivoliVredenburg in Utrecht de band.

Grizzly Bear naar TivoliVredenburg

De 4-koppige rockband Grizzly Bear kondigde eerder de release van hun vijfde album aan. Nu laten ze ook weten het dak van TivoliVredenburg te gaan spelen! Op vrijdag 13 oktober komt de psychedelische indierockband naar het Utrechtse poppodium. Wie het voorprogramma van de band zal verzorgen wordt nog bekendgemaakt.

Tickets

De kaartverkoop voor de show start op woensdag 24 mei om 10:00 uur. Tickets zijn te vinden bij de volgende online verkooppunten:

Primair:

Concertkaarten

Secundair:

Concertkaarten

‘Painted Ruins’

De show van de indierockers in oktober staat natuurlijk in het teken van de nieuwste plaat van de band, getiteld ‘Painted Ruins’, die 18 augustus uitkomt. Als voorproefje heeft de band onlangs de nummers ‘Three Rings’ en ‘Mourning Sound’ gereleasd.

Om alvast in goede sferen te komen kun je hier de nieuwe hits checken:

Bron: TivoliVredenburg

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Plaats hier je reactie:

comments

Lees ook:
Lowlands 2018 kondigt Gorillaz, Kendrick Lamar en meer aan! Yes! Lowlands 2018 heeft eindelijk haar eerste namen aangekondigd! Onder meer Gorillaz, The War On Drugs, Kendrick Lamar en Dua Lipa reizen naar het f...

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Menu