Macy Gray aankomend najaar naar TivoliVredenburg en Paard

Geschreven door op 30 mei 2018 om 10:27
Macy Gray - By Larry Philpot [CC BY-SA 3.0 (https://creativecommons.org/licenses/by-sa/3.0)], from Wikimedia Commons

Macy Gray komt weer naar Nederland! Aankomend najaar keert de Amerikaanse zangeres terug naar ons land voor twee optredens.

Macy Gray naar TivoliVredenburg

Goed nieuws voor fans van Macy Gray! De Amerikaanse zangeres komt dit najaar terug naar Nederland voor een concert! Op maandag 5 november 2018 komt Gray naar het Haagse poppodium het Paard. Een dag later, op dinsdag 6 november 2018, staat de ‘I Try‘-zangeres in de grote zaal van poppodium TivoliVredenburg, Utrecht. Daar stond Gray al eens eerder in 2017 en nu kunnen fans haar daar dus weer zien!

Concertkaarten

Tickets voor Macy Gray zijn onder andere verkrijgbaar via de site van Ticketmaster. De kaartverkoop voor het optreden in het Paard start op donderdag 31 juni 2018 om 10.00 uur. Op vrijdag 1 juni 2018 om 10.00 uur start de kaartverkoop voor het concert in TivoliVredenburg, Utrecht.

‘I Try’

Gray is in ons land vooral bekend van de grote hit ‘I Try‘ uit 1999. Inmiddels kunnen we de zangeres met het rasperige stemgeluid een veteraan in de neo-soul noemen.

In 2016 bracht ze haar meest recente album ‘Stripped‘ 2016. Een album wat zijn naam eer aan doet, want Gray zingt erop haar favoriete nummers van zichzelf en van anderen met een jazzcombo en maar één microfoon.

YouTube player

Bron: TivoliVredenburg, YouTube 

 

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.