Electropoptrio Chvrches aankomend najaar naar TivoliVredenburg

Geschreven door op 28 mei 2018 om 10:43
Lauren Mayberry, Chvrches - By Henry Laurisch [CC BY-SA 3.0 (https://creativecommons.org/licenses/by-sa/3.0)], from Wikimedia Commons

Chvrches komt naar Nederland! Het electropoptrio komt dit najaar voor een concert naar poppodium TivoliVredenburg in Utrecht. 

Chvrches naar TivoliVredenburg

Goed nieuws voor fans van Chvrches! Het electropoptrio komt op zaterdag 3 november 2018 naar het Utrechtse poppodium TivoliVredenburg.

Het nieuwe album van het Schotse drietal ‘Love Is Dead‘ is net uit. Verwacht tijdens het optreden naast grote hits als ‘The Mother We Share‘ en ‘Leave A Trace‘ dan ook tracks van deze laatste plaat te horen.

Concertkaarten

Tickets voor Chvrches zijn onder andere verkrijgbaar via de website van Ticketmaster. De kaartverkoop start op vrijdag 1 juni 2018 om 11.00 uur.

De band

De popgroep is in september 2011 ontstaan in Glasgow, Schotland. De band bestaat uit de leden Lauren Mayberry, Iain Cook en Martin Doherty. Het nieuwe album ‘Love Is Dead‘ is het derde studioalbum van de synthpopact. De eerste plaat ‘The Bones of What You Believe‘ met daarop radiohit ‘Recover‘ stamt uit 2013.  Twee jaar later bracht de band vervolgalbum ‘Every Open Eye‘ uit met daarop onder andere het nummer ‘Leave a Trace‘.

Bron: TivoliVredenburg, chvrches.com, Twitter

 

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.