Epica speelt duizendste show in Poppodium 013 Tilburg!

Geschreven door op 2 november 2017 om 11:43
Epica - Foto: Tim Tronckoe (Persbericht Aces High Promotion)

Epica komt een bijzondere mijlpaal vieren in het Tilburgse poppodium 013. De Nederlandse symfonische metalband speelt op 14 april 2018 haar duizendste show!

Epica speelt duizendste show in 013

De wereldberoemde Nederlandse band Epica viert volgend jaar een bijzondere mijlpaal in 013! De symfonische metalband, die in 2002 het levenslicht zag, speelt op zaterdag 14 april 2018 haar duizendste liveshow ooit. Dit doen Simone Simons en co. met een aantal special guests: de Deense blackmetalband Myrkur en de Amerikaanse progressieve metalband Oceans Of Slumber!

Concertkaarten

Tickets voor het bijzondere optreden zijn o.a. via de volgende online verkooppunten verkrijgbaar:

Tickets Primair Tickets Secundair

“Nooit durven dromen”

De band laat in een statement weten dat het niet kan wachten om de bijzondere mijlpaal met haar fans te vieren. Zo zegt frontwoman Simone Simons:  “We hadden in 2002 nooit durven dromen dat we zestien jaar later ons 1000e concert zouden geven. We zijn onze fans daarvoor zeer dankbaar en hebben onwijs veel zin om samen met hen deze bijzondere happening te vieren.”

Gitarist Mark Jansen voegt daar aan toe: “Ik herinner me nog heel goed onze eerste show in 013, als support van Anathema. Fast forward zestien jaar: ons 1000e concert, weer in 013, maar ditmaal als headliner en met te gekke bevriende bands. We gaan dit feest samen met onze trouwe fans, zonder wie we dit nooit hadden kunnen bereiken, flink vieren. We hopen ze in april volgend jaar te mogen begroeten in Tilburg.”

 

Bron: Persbericht Aces High Promotion

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.