Poppunkband Neck Deep begin volgend jaar voor concert naar Effenaar

Geschreven door op 26 juni 2018 om 11:23
Neck Deep - Fotocredits: Chloe Muro Flickr (CC BY-ND 2.0)

Neck Deep komt weer naar Nederland! De Welse poppunkband treedt begin volgend jaar op in het Eindhovense poppodium Effenaar.  

Neck Deep naar Nederland

Goed nieuws voor fans van Neck Deep! De poppunkband komt weer naar Nederland! Op woensdag 30 januari 2019 staan de Welse muzikanten in de Effenaar in Eindhoven.

Wil je de energieke mannen al eerder zien losgaan op het podium? De punkers treden dit weekend op tijdens alternatief festival Jera on Air.

Concertkaarten

Tickets voor Neck Deep zijn onder andere verkrijgbaar via de site van Ticketmaster. De voorverkoop start op maandag 2 juli 2018 om 10.00 uur.

Invloeden

Vocalist Ben Barlow roemt A Day To Remember als een van de grootste invloeden. Neck Deep stond vorig jaar nog in het voorprogramma van deze band. Artiesten Nieuws was erbij, lees de review hier.

Als je luistert naar de muziek van de poppunkband, komt het vast niet als verrassing dat ook Fall Out Boy en Sum 41 de Welse heren inspireerden tijdens het schrijven van tracks.

‘The Peace And The Panic’

De jonge muzikanten brachten in 2017 hun meest recente album ‘The Peace And The Panic‘ uit, met daarop onder het nummer  ‘Don’t Wait‘ samen met Sam Carter van Architects. Beluister de track hieronder.

YouTube player

Bron: Effenaar, YouTube

 

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.