Tom Cruise heeft geen kaas gegeten van voetbal

Geschreven door op 10 december 2012 om 11:21
Tom Cruise - Credits Gage_Skidmore - Wikimedia Commons (CC BY-SA 3.0)

Tom Cruise wilde persé naar de Engelse voetbalwestrijd Manchester City – Manchester United maar heeft weinig weet van beide clubs. Goede vriend David Beckham vertelde hem dat dit een topper ging worden.

Cruise verblijft momenteel in Engeland voor de opnames van zijn nieuwste film, ‘All You Need Is Kill’. Het verblijf van de acteur is niet onopgemerkt gebleven. Zo werd een van de meest touristische plekken van Londen afgezet omdat er een scène werd opgenomen. Ook vliegt de filmster rond in een ‘over the top’ luxe helikopter met een beige leren interieur.

Omdat de verveling zelfs bij grootheden als Tom Cruise wel eens toeslaat besloot hij, op aanraden van David Beckham, de Engelse derby Manchester City – Manchester United te bezoeken.

Cruise kwam uiteraard over de rode loper binnen en de aanwezige pers greep deze kans aan om hem te vragen naar de wedstrijdvoorspelling: “Its gonna be one hell of a game”, aldus Tom. ‘Soccer’ is duidelijk niet een van zijn sterkste punten.

Tom Cruise en Cameron Diaz in Top Gear

YouTube player

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Artikel Categorieën:
Nieuws