Ariana Grande heeft geen zin meer in promotiewerk

Geschreven door op 29 maart 2019 om 15:42
Ariana Grande - Bron Flickr (Publiek Domein)

Ariana Grande heeft laten weten geen zin meer te hebben om de wereld over te reizen en haar nieuwe muziek te promoten.

Ariana Grande klaar met promotiewerk

De wereldberoemde Ariana Grande is klaar met het promoten van haar muziek. Tijdens het promotiewerk reisde ze de hele wereld over, om mensen aan te sporen haar albums te kopen. In haar Instagram stories laat de zangeres weten: “Ik werd zo moe van die promotietournees en ik verloor altijd mijn stem en wist nooit in welke stad ik was wanneer ik wakker werd. Het was te veel.” Tegenwoordig promoot de 25-jarige haar muziek alleen nog maar via sociale media. Via haar kanalen laat ze ‘Arianators’ weten dat ze bezig is met nieuwe muziek en wanneer haar fans het materiaal kunnen verwachten.

Dankbaar

Toch is de zangeres wel dankbaar voor de tripjes die ze regelmatig maakte. Ook zonder promotie weet Grande haar platen te verkopen. Haar albums, waaronder de meest recente ‘thank u, next‘, zijn miljoenen keren over de toonbank gegaan. Toch laat ze weten veel op te hebben gestoken van de tournees: “Het was het waard en natuurlijk ben ik heel dankbaar voor alles wat ik heb geleerd en bereikt toen ik de dingen op die manier deed.”

 

Bron: Instagram, RTL Boulevard

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.

Laatste berichten van Artiesten Nieuws (toon alles)

Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Artikel Categorieën:
Ariana Grande Nieuws · Artiesten · Fun Content · Nieuws