Gordon vindt de Diva’s maar niks

Geschreven door op 15 september 2011 om 20:03
Gordon Heuckeroth - Fotocredits: Jan Ladage (wikiportrait) [CC BY 3.0] via Wikimedia Commons

Als je het gemist hebt, op RTL is momenteel bezig met een serie met Patty Brad, Tatjana Simic en Patricia Paay. Het programma heeft ‘Diva’s draaien door’ en is volgens Gordon ‘een schaamteloze kopie’ van zijn programma ‘Over de vloer’.

Gordon vindt de Diva’s niks

Het programma deed hij destijds samen met Gerard Joling en was een enorme hit. Vandaag deed Gordon zijn zegje bij Radio 538:”Het is een schaamteloze kopie van Geer en Goor, compleet met Hummer.

Als ze die Hummer nou niet hadden gedaan, dan had het nog geleken alsof ze echt ergens over na hebben gedacht. Het was natuurlijk belachelijk.”

De dames zelf vonden van te voren dat dit allemaal wel mee viel, ze zouden Geer en Goor helemaal van de vloer vegen. Ook hier heeft Gordon zijn mening over: “Bij Geer en Goor was het allemaal geïmproviseerd. Dit is in scène gezet, dat zie je. En als je onderling een strijd moet hebben over wie het leukst, grappigst en mooist is, wat bij hun aan de hand is, gaat het niet werken.”

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Artikel Tags:
·
Artikel Categorieën:
Artiesten · Gordon Nieuws · Nieuws
Responsive Menu
Add more content here...